Eljött a várva várt este! Kevesebb 1 óra múlva elkezdődik az, amit már mindannyian nagyon vártunk. Kevesebb 1 óra, és elkezdődik az Eurovíziós Dalfesztivál, és Kati megmutatja Európának, hogy milyen tehetségesek is a magyarok.
Kevesebb Röpke egy óra, és mi, magyarok, szerte a világban, egy emberként Kati mellett állva, szurkolunk tiszta szívvel, és szorítunk Neki nagyon a döntőben. Megmutattuk egymásnak, hogy mi magyarok szerte a világban tudunk együtt működni, és tudjuk szeretett énekesnőnket együtt támogatni, együtt szurkolni Neki, nem számít mekkora a távolság mi, magyarok között. Hamarosan Kati egész Európát leveszi a lábáról, csodálatos személyiségével, és gyönyörével, csodálatos énekhangjával. Akármi is történjen ma majd, akármelyik helyezést is éri el a mi dívánk, nekünk Ő a győztes, és büszkék vagyunk rá! Katiék már javában készülődnek, az az 1 óra hamar elmegy, és utána, mint a műsorvezetők is mondták és mondják az Eurovíziós Dalfesztiválon: “Let the show begin!”
Nem is mondanék már mást, csak annyit, hogy mindenki tiszta szívből drukkoljon Katinak! Ma minden, minden eldől!
HAJRÁ KATI! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

(Vastag Csaba, és rajongótábora is szurkol Katinak: A mai éjszakai fellépésre korábban indultunk , hogy ” normális körülmények között ” nézhessük meg KATI előadását 🙂 Kérlek Titeket , szurkoljunk Együtt 🙂 HAJRÁ KATI 🙂 )

Kati: Tudod, hogy büszkék vagyunk Rád! Ma akármi is történjen, Te már nálunk nyertes vagy! Mint mondtad, ne felelj meg senkinek, csak magadnak, ne gondolj semmire, csak énekelj, és kápráztasd el gyönyöröddel a közönséget! Ne izgulj, mi, egész Magyarország izgul helyetted, szurkol Neked tiszta szívből, és szorít Neked! Intéztünk Neked sok szavazót, a Facebook -odon is láthatod, milyen sokan vagyunk, és egy emberként melletted állunk. Magyarország ma összefogott csakis érted! Énekelj, csak énekelj, ne foglalkozz semmivel, a többi a mi dolgunk! Szeretünk nagyon, imádunk, nagyon szorítunk, szurkolunk tiszta szívből! Szeretünk Kati! HAJRÁ KATI!!!!!!!!!!!!!!!

HAJRÁ WOLF KATI! VELED VAGYUNK, VELED AZ EGÉSZ ORSZÁG!

Reklámok