Mint megtudhattátok, Kati ma a Blikk szerkesztőségének vendége volt, ahol telefonon, és online is lehetett kérdezni. Kati elvitte magával Luca babát is, nagyon aranyosak voltak! 🙂

Itt megtekintheted a még nem formázott “nyersanyagot”, azaz a kérdéseket, és a válaszokat: http://www.blikk.hu/blikk_sztarchat_popup?tema_id=111

És íme a mai, már formázott kérdések, és Kati válaszai, valamint egy videó Katiról, ahogy Luca babával az ölében válaszolja meg mind online, mind telefonon a kérdéseket! 🙂 Plusz képek is vannak, Katiról, és Luca babáról is! 🙂

Bár valóban csalódott egy kicsit Wolf Kati, mégsem változtatna semmin, ha újra felléphetne az Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekesnő olvasóinknak azt is elárulta, hogy úgy érzi Düsseldorfban a magyar csapat megmutatta, van bennük kurázsi. Az X-Faktor sztárja kislányával együtt érkezett szerkesztőségünkbe.

Anita P.:
Kedves Kati!
Nagyon tetszett a számod, magasan a legjobb volt a mezőnyben. Az is nagyon tetszett, ahogy énekeltél, sokkal jobb helyezést érdemeltél volna!
2 dolgot említenek sokan, és egyet értek velük, ami jobb is lehetett volna, így a kérdésem is ezzel kapcsolatos. Volt-e lehetőséged beleszólni a ruhaválasztásba, vagy azt kellett viselned, amit adtak? Illetve úgy érzem, hogy keveset mozogtál a színpadon. Ez így volt koreografálva, vagy az izgalom miatt alakult így?
Gratulálok a teljesítményedhez, és sok sikert kívánok neked a jövőben!

Wolf Kati:
A ruhát és a koreográfiát is együtt találtuk ki. A ruhát imádtam nagyon. A show felépítése pedig a dalt támasztotta alá. Ez egy nehéz dal, és azon volt a hangsúly.

Wolf Kati elhozta magával a kisebbik lányát is

BRN:
1.Gratulálok szerintem nagyon jó volt!
2.Ugye nem vágnak földhöz a negatív kritikák?
3.Mit tanácsolnál a jövőre induló Eurovisio-s jelöltnek? Ill. így utólag mit változtatnál meg (egyáltalán változtatnál-e)a produkciótokon?

Köszönöm és minden jót! =)

Wolf Kati:
Nem változtatnék semmit! ugyanezt javasolnám a következőnek is. Szívvel lélekkel kell csinálni. Semmit nem csinálnék másként.

Marika:
Szia Kati!

Nem tudod, ki volt az, aki azt terjesztette, hogy ez a dal olyan jól fog szerepelni? Én örülök, hogy a döntőbe kerültél, és ha nem lett volna ez a nagy felhajtás, akkor nem lennék ennyire csalódott. Abban biztos voltam, hogy a te dalod a döntőbe jut. Tényleg ki akarják adni külföldön a dalt? Én örültem az eurovíziós szereplésednek, mert amikor meghallottam ezt a dalt, arra gondoltam, nemzetközi sikerre lenne méltó, nem csak arra, hogy hazánkban ismerjék, bár az angol szövege nem tetszik annyira. További sok sikert!

Wolf Kati:
Általános várakozás előzte meg a dalt, mert sokaknak tetszett! Szerintem nagyon jól is szerepeltünk. A helyezéssel nem foglalkozunk. A tömeg is nagyon érdeklődött a dal iránt. A Finn országos kereskedelmi rádió is játssza már a dalt. Svédországban a top 10-ben van a dal letöltése.

Az énekesnő büszke a csapatára

Zsuzska:
Szia Kati !
Gratulálok és büszke vagyok hogy te képviselted a hazánkat, köszönöm.
Már az x-faktorba is Te voltál a favoritom és igazam volt. 🙂
Zsuzska

Wolf Kati:
Nagyon szépen köszönöm! Jól esik, hogy a közönség mindig mellettem áll.

Macsek:
Szia Kati! Szerintem szuper voltál, nagyon büszke vagyok Rád, és köszönöm, hogy képviselted (méltón!) a Hazánkat! A kérdésem az lenne, hogy Téged nem zavar, hogy tudatosan Celine DIon-t “faragtak” Belőled? 🙂 Puszi! 🙂

Wolf Kati:
Többekhez hasonlítottak már. Voltam már Jennifer Rush és Sarah Jessica Parker is:) Azt remélem, hogy most már Wolf Katiként ismernek az emberek!

Anyuka:
Egy a lényeg. A dal Európa, sőt világszerte sikeres lesz. Már az:) A többi kit érdekel?:) Ugye készültök új dallal, dalokkal? Mert várjuk a hasonló szuper produkciókat:) Muszáj lesz !:)

Wolf Kati:
Készülünk! Eddig e körül a dal körül forgott az élet, de most nekiállunk a lemez folytatásának. Fontos, hogy további jól dalokkal álljunk elő.

Wolf Kati most lányaival szeretne többet foglalkozni

Anna:
Kati! Most néztem a dalversenyt, de csakis miattad, ezért is volt számomra elkeserítő a végeredmény. Jól tudom, hogy nem a produkciót minősítette. Nem is azt akarom kérdezni, hogy mit éreztél, csak gratulálni szeretnék, hogy megmutattad ország-világnak magad, és azt, hogy van bennünk még abból a magyar virtusból! Facebook-on is rendszeresen követlek, szóval hajrá, sok sikert a továbbiakban is!
Sopronba nem akarsz jönni koncertezni? 🙂

Wolf Kati:
Nagyon köszönöm! Mindenhova megyek, csak hívjatok. remélem még Sopronba is eljutok. Én is büszke voltam, hogy ilyen csapat képviselhette Magyarországot. Az volt a dolgunk, hogy megmutassuk bennünk is van erő!

Emma:
Szia Kati ! Annyira hiányoltam az előadásod alatt a táncot … legalább arra számítottam, hogy úgy fogsz táncolni, mint a klipedben. Miért nem táncoltál ? Szerintem nagyon odaillett volna !

Wolf Kati:
Nagyon nehéz az ének és úgy gondoltam az a legfontosabb, hogy az ének szuperül szóljon. Azért voltak mellettem táncosok, hogy ők mozogjanak mellettem. Nekem az énekre kellett koncentrálnom.

T.Róbert_Győr:
Szia Kati !
Sajnálom hogy 22. lettél de legalább kint voltál még többen megszerették a zenédet és ez szerintem nagyon jó.
Hogy telnek azóta a napjaid ? Kaptál felkéréseket külföldről ?
További NAGYON SOK SIKERT ! 🙂

Wolf Kati:
Köszönöm szépen! Azóta sokkal nyugodtabban telnek a napjaim. Most fellépéseim vannak itthon is, és külföldről is jönnek a felkérések.

Flóra:
Szia Kati. Először is gratulálok, nagy büszkék vagyunk rád. Az eredeménytől ne csüggedj el, remélem látod mennyien (nem csak magyarok) lepődtek meg, hogy a 22. lettél. De persze ez is nagy szó. További sok sikert neked. A kérdésem az lenne, hogy szerinted kinek kellett volna nyernie és melyik nemzet indulóival lettél a legjobb kapcsolatban? Csak így tovább & go előre. 🙂 Puszi

Wolf Kati:
Többeket is szerettem. Nekem az osztrák meg a litván lány dala nagyon tetszett. A személyes kedvencem a holland dal volt. Sajnos ő lett a legutolsó. Több énekessel és csapattal is összebarátkoztunk.

Brigi:
Szomorú vagy az eredmény miatt ? Nagyon sajnálom hogy nem értél el jobb helyezést , pedig megérdemelted volna. Nagyon szépen énekelsz ! Soha ne add fel és így tovább !!

Wolf Kati:
Köszönöm! Persze egy kicsit csalódott vagyok a helyezés miatt, de nagyon büszke vagyok arra, hogy a magyar csapat nagyon jól szerepelt és ez a legfontosabb.

Pisti:
Szia Kati! Igazából nem szeretnék semmit kérdezni,csak azt akarom mondani,hogy nálunk te vagy az első! Tökéletes volt a dal,és az előadás is! Ráadásul messze Te voltál a legszebb énekesnő! Nincs min bánkódnod! Csak így tovább,és sok sikert a karrieredhez!!

Wolf Kati:
Nagyon szépen köszönöm Pisti!

Lilla:
Szia Kati!
Nagyon büszke vagyok rád, szurkoltam itthonról! 🙂
Véleményed szerint megérdemelten győzött az azerbajdzsáni duó vagy szívesebben láttál volna mást az élen? Neked melyik induló volt a kedvenced?
Készülsz már önálló lemezre?
Remélem jössz majd valamikor Vas megye környékére. 🙂
Puszi!! 🙂

Wolf Kati:
Nekem több kedvencem is volt. Az azerbajdzsáni duó is jó volt, és gratulálunk nekik, mert szerintünk is jók voltak. Készülünk az új lemezre, remélem nyáron már megjelenik.

Péter:
Szia Kati, úgy vettem észre, hogy az emberek jobban szeretik a vidámabb, pörgősebb számokat, nem a lírait, ennek is köszönhető Ön szerint a 22. hely?

Wolf Kati:
Ez egy olyan dal, ami ritmikus is gyors is. Vannak benne valóban balladisztikus elemek is, ettől olyan jó és különleges a dal szerintem.

Gréta:
Kedves Kati!
Indulna jövőre is az Eurovíziós dalfesztiválon? Melyik szám, melyik országtól tetszett a legjobban Neked? Izgultál a fellépés előtt, szerintem hamar túl voltál rajta 5.-ként

Wolf Kati:
Most egy ideig nem szeretnék versenyezni. Most csak élvezem a fellépéseket. Természetesen izgultam, az elődöntőn a legjobban. A döntőben már csak minimális drukk volt bennem, így élveztem nagyon a fellépést.

Kriszti:
Sziaaa Kati! brékó-brékó, egy lestrapált mókus jelentkezik :)A megfelelő szám került a képeslapra? 🙂 Csak egy megoldás lehetséges! Az 1etlen 😀 köszönjük nagyon a tegnap estét! :)sikerült pihenned már a héten? további szép napot Neked! jövő héten találkozunk:) pusziii!

Wolf Kati:
Brékó-brékó. Itt már egy kevésbé lestrapált énekesnő jelentkezik:) És akkor a jövőhéten találkozunk a koncertemen!

krisz:
mennyi időd van pihenésre? és a gyerekeddel foglalkozni Kati

Wolf Kati:
Pihenni nem szoktam egy ideje, Amikor elkezdődött a X-Faktor elkezdtem olvasni egy könyvet, most a oldalnál tartok. Most sokkal több időm van a gyerekekre. Ők a legfontosabbak számomra.

Diszpolgár:
A jövőben együtt dolgozol majd más dalszerzőkkel is?

Wolf Kati:
Eddig is dolgoztam másokkal is, ezután is fogok. De természetesen a Viktorékkal is folytatjuk a közös munkát, mert nagyon jól működik a csapatunk.
És megnézheted Katit és kislányát, Lucát videón is, ahogy Kati megválaszolja az online és telefonon érkező kérdéseket! 🙂
Itt nézheted meg a videót: http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/kulfoldre-hivjak-wolf-katit-20110520?nocache
Reklámok