Debrecen – Egymás után röpködtek a slágerek, Wolf Kati, Keresztes Ildikó és Varga Viktor a legismertebb dalokat hozta el a debreceni közönségnek, mely azért az énekesek saját szerzeményeiből is kapott egy csokorra valót. A ráadáskoncerttel véget ért a 42. Debreceni Virágkarnevál.

Hatalmas érdeklődés kísérte a 42. Debreceni Virágkarnevál záró rendezvényét. Már a ráadáskoncertet megelőzően szépszámú közönség gyűlt össze a főtéren. Este nyolc órakor szinte egy cérnaszálat nem lehetett leejteni, a tömeg egészen a városházáig ért.

Sejthető volt, hogy a több ezer ember elsősorban az X-Faktor óta hihetetlen népszerűségnek örvendő Wolf Katira volt a leginkább kíváncsi, de azért nagy ovációval fogadták a másik két sztárfellépőt, Keresztes Ildikót és Varga Viktort is. Többen persze várták volna a meglepetés vendégeket is, hiszen elterjedt a hír, hogy előbbi énekesnő rendszeresen magával viszi koncertjeire az x-faktoros mentoráltjait is, ám ez most elmaradt. Keresztes Ildikó kezdte a sort, saját dalai mellett több közismert slágert is előadott, felcsendült egyebek mellett az ACDC és Tina Turner egy-egy szerzeménye. Egymást váltogatták a Csillag Születik műsorból közismertté vált Varga Viktorral, aki természetesen előadta slágerét, a Lehet zöld az ég…! Című dalát is, a közönség legnagyobb örömére.

Az est fénypontja azonban vitathatatlanul az volt, amikor Wolf Kati megjelent a világot jelentő deszkákon. Akkorra már egyértelmű volt, hogy a nagy tömeg mindenképpen őt akarta látni. Bár a lelkesedés néhány perc után kissé alábbhagyott, hiszen az énekesnőnek csak nagy nehézségek árán sikerült csak megénekeltetnie a publikumot, idővel azonban, főleg a végére már nem kellett sokat buzdítani őket.

Wolf Kati külseje most is tökéletes volt, a karnevál kedvéért még egy virágos ruhát is magára öltött. Igazi dívaként festett a színpadon, megjelenésével, energikus hangjával azonnal elvarázsolta a nézőket. Két dalt énekelt, aztán eltűnt, majd később újra felbukkant két-három dal erejéig. Ő is elénekelt egyebek között egy Tina Turner számot, de előadott még egy Cserháti Zsuzsa és egy Sarah Connor szerzeményt. A legnagyobb ovációt azonban saját dalával zsebelte be, az Eurovíziós Dalfesztivál óta pophimnuszként számon tartott Szerelem miért múlsz mindent vitt. Olyannyira nagy sikere volt, hogy kétszer is elénekelte, egymás után. Először a koncert utolsó dalaként, majd a visszataps után is előadta a máris klasszikussá vált slágerét.

A Virágkarnevál méltó befejezése volt a ráadáskoncert, melyen a kísérő zenekar, az Abrakazabra is alaposan kitett magáért, nagyon precízen és lelkesen kísérték végig a sztárokat a Nagytemplom előtt felállított színpadon.

Képek:


Forrás: Dehir.hu

Reklámok