Ma este, Mikulás napján fog debütálni az idei év magyar, gyönyörűszép karácsonyi dalának videoklipje az m1 -en, a D. Tóth Kriszta Show -ban!
Karácsonyi Álom a dal címe, a dalt négyen adják elő: A mi Katink, Szekeres Adrienn, Pély Barna, és Roy.
A dalt a Los Angeles -ben élő és dolgozó Balázs Ádám szerezte a DTK Show felkérésére, és ehhez a dalhoz leforgatott videoklip ma este fog debütálni az m1 -en, a DTK Show -ban!

D. Tóth Kriszta elmondta, hogy négy különböző zenészt hoztak össze együtt a dal kedvéért, akik még soha nem zenéltek együtt. Elmondta még, hogy a dal a megérkezés és otthonlét gyermeki örömét idézi fel, ezért nem véletlen, hogy amikor először felcsendült a dal a stúdióban, sokaknak a stáb és a közönség tagjai közül könnybe lábadt a szeme.

A dalt november elején kezdték el szerezni, Balázs Ádám a dal producerével, Pély Barnával dolgozott együtt. November közepén vették fel a dalt Katival, Szekeres Adriennel, Royjal és Barnával, valamint a Kós Károly Ének – zenei Általános Iskola gyermekkórusával. November végén pedig a csodás videoklip is elkészült, amit mi ma este láthatunk majd!
A munka nagyon jó hangulatban telt. 🙂

Kati ezt nyilatkozta a dal felvétele után: “Vannak, aki fáradtan, rosszkedvűen készülődnek karácsony előtt, jó lenne, ha nekik tudnánk segíteni a ünnepre való ráhangolódásban.”

A dalt ma tették elérhetővé az interneten, valamint az MTV oldalán ingyenesen is le lehet tölteni!
Ezt megtehetitek itt: http://premier.mtv.hu/Hirek/2011/12/03/11/Ingyen_letoltheto_a_Karacsonyi_Alom.aspx
Valamint a linken meg is hallgathatjátok a dalt!

Kati is szólt Nekünk tegnap és ma Facebook -on!
Tegnap:


Ma:

Gyönyörű dal született! Én amikor ma először meghallgattam, meghatódtam, könnyeztem. Annyira karácsonyi, annyira megható és szép, hogy elmondani nem lehet. Igazi magyar karácsonyi dal lett! Nagyon jól összedolgoztak négyen, Kati hangja, mint mindig, csodálatos, és a gyermekkórus pedig hab a tortán! ♥

Kép is van a dal tanulásáról, felénekléséről! 🙂 A DTK Show Facebook oldalán találtam, íme:
A kép szövege: “Van tipped, hogy mégis mire készülnek itt ezek a lányok és fiúk…?”

Egy kép szintén innen, a gyermekkórusról:
Ennél a képnél a következő állt: “”Ez az ünnep, legyen úgy szebb, ahogy álmodban látsz…” Este megmutatjuk nektek, milyen ünnepre vágyunk: az első ízelítő a mi meglepetésünkből advent második vasárnapján egy óra múlva….”

Ezeket a képeket, sok infómorzsát, rövid kis videókat kaptunk, ezzel felcsigáztak minket, de a dal bemutatásáig máig várnunk kellett! 🙂
A DTK Show oldalán folyamatosan jöttek a kis, rövidebb videók a dal készítéséről, felvételéről:

Ezt a videót novemberben kaptunk, a DTK Show Facebook oldalán egy sejtelmes “Hm?” szöveggel 🙂 :

Múlt hét vasárnap pedig már egy többet mutató, majdnem másfél perces videót kaptunk, amiben részleteket hallunk a dalból,  láthatjuk a dal készítését, valamint hallhatunk egy pár mondatot a szerzőtől, dalproducertől, megtudtuk, mi is ez az egész. 🙂 :


(A videót amúgy itt, és itt is megtekintheted!)

Aztán ma reggel a Juventus Rádióban bemutatták a dalt! 🙂 Aztán délután online is közzétették, valamint ingyen letölthetővé tették a dalt! 🙂
Sokáig tartó készülődés után pedig, ma este a először D. Tóth Krisztina Show -ban a dalhoz készült videoklipet is láthatjuk, amiben nagy valószínűséggel mind a négy énekes, azaz Kati is szerepel majd, és nagyon mesésnek ígérkezik a klip!

Tehát ma végre láthatjuk eme csodálatos karácsonyi dal videoklipjét is! 🙂 A klipben biztosan szerepelni fog Kati is! ♥
Feltétlenül nézzétek ma este 21 órakor a D. Tóth Kriszta Show -t!!! 🙂

Reklámok