2011. december 06.

Nehéz jó ünnep dalt írni – mondta a szerző, aki már rég vágyott hasonló munkára.

Igazi sztárparádé a romantikus magyar karácsonyi dalban: Wolf Kati, Szekeres Adrien, Pély Barna és Roy közös ünnepi dala, a Karácsonyi Álom először itt, a hirado.hu-n hallgatható meg teljes terjedelmében. A Los Angelesben dolgozó Balázs Ádám zeneszerző és Zöldi Gergely szövegíró számának videoklipje pedig a DTK Show esti adásában debütál.

A dal azonban innen máris letölthető!

November elejétől dolgozott együtt a DTK show felkérésére egy közös karácsonyi dalon Balázs Ádám zeneszerző a szám producerével, Pély Barnával. Barna régi vágya volt egy hasonló munka: Nehéz jó ünnepi dalt szerezni. Legyen kedves, kicsit pátoszos, de nem giccses, és a legfontosabb, hogy valami újnak kell születnie. A Karácsonyi álom szerintem épp ilyen lett – állítja Barna.

Az énekesekkel, Szekeres Adriennel, Wolf Katival, Royjal és Barnával, valamint a Kós Károly Ének-zenei Általános Iskola gyermekkórusával november közepén vették fel a dalt, a hónap végén pedig már a mesés hangulatú videoklip is elkészült, amelyben feltűnik D. Tóth Kriszta is. Kohánszky Roy szerint a közös munka, bár feszített tempóban zajlott, nagyon jó hangulatban telt.

A hazaérkezés öröméről szól a Karácsonyi álom, sokan fogunk sírni, amikor hallgatjuk ezt a dalt – vallotta be Szekeres Adrien. Vannak, aki fáradtan, rosszkedvűen készülődnek karácsony előtt, jó lenne, ha nekik tudnánk segíteni a ünnepre való ráhangolódásban – ezt már Wolf Kati mondta a dal felvétele után.

Forrás: hirado.hu

Reklámok