Elszállt ez az év. Fantasztikus év volt, számomra életem eddigi legjobb, legszebb, és legfantasztikusabb éve!
Tavaly Kati feltűnt az X-Faktor -ban, idén év elején megszületett 2011 legnagyobb slágere (Szerintem nemcsak az idei évé), a Szerelem, miért múlsz?, aminek egészen a mai napig 3.804.775 megtekintése van YouTube -on! Ez egy nagyon komoly és nagyon nagy szám!

Aztán elkészítettem ezt az oldalt, március 24. -én. Rengeteg munkám van benne a mai napig. Egészen máig 50,671 -en kattintottatok az oldalra! Anno azzal a céllal indítottam a blogot, hogy több rajongót szerezhessek Katinak, akik szavaznak majd az Eurovízión, de mivel olyan sokan olvastátok és olvassátok a blogot a mai napig, nem zártam le, és csinálom! 🙂 Katiért! ♥ Köszönöm hogy olvassátok!

Jött az Eurovízió! Katink hiába nem került minimum a Top 10 -be, amelett hogy az ország szeretete Kati iránt még jobban megerősödött, egész Európa megszerette Őt, és dalait! Valamint példaértékű volt az, hogy mi, az ország egy emberként közösen szurkolt Katiért! Jó volt akkor magyarnak lenni, és végtelenül büszkék vagyunk rád Kati a mai napig! ♥

Kati rengeteg díjat zsebelt be idén, mint például a dortmundi rádiós díj, a Comet – gömb díj, Szenes Iván – díj.. és ez csak pár darab az összes közül!

Rengeteg fellépése volt Katinak idén, amelyekből páron jómagam is részt vehettem. Valamint november 20., A koncert napja, ami az új lemez, és az egész év megkoronázása volt! Valamint találkozhattam a többi rajongóval is, Katinak köszönhetően igazi barátokra leltem személyükben!

Apropó lemez! Fantasztikus lemez született, tele nagyszerű dalokkal! Számomra nincs nap, mikor legalább egyszer ne hallgatnám meg! 🙂

Nem akarok mindent felsorolni, mert akkor nagyon nagyon sokat írhatnék. Egy biztos, ez az év számomra életem legcsodálatosabb éve volt, tele nagyszerű élménnyel!

Kati, köszönök Neked mindent ebben az évben! ♥ Köszönöm a nagyszerű dalokat, a felejthetetlen koncerteket, és azt, hogy általad új barátokra leltem!
Sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok Neked, és családodnak! ♥

Magunknak meg azt kívánom erre az évre, hogy legyen részünk sok sok Kati koncertben, és közös élményben! Alig várom hogy újra találkozzunk!

Az oldal továbbra is működni fog jövőre, remélem továbbra is olvassátok!

Kati idei első saját slágerével, a hatalmas slágerrel kívánok mindenkinek Boldog Új Évet!

B.U.É.K. MINDENKINEK!

Reklámok