Hát eljött ez a nap is, amit annyira vártunk és várunk, ahogy Kati is!
Említettem, hogy Katiék egész héten gőzerővel készültek a mai napra, hogy minden csúcsszuper legyen. Egy biztos, Kati mint mindig most is gyönyörű lesz, ahogy a hangja is.

Hétfőn kijött Kati első stúdióalbuma, ami fantasztikus lett, 16 gyönyörű dal. Jómagam, és gondolom Ti is már sokszor meghallgattátok a megjelenés óta, ma este végre élőben hallhatjuk őket!
Kedden kijött a Vár a holnap -hoz készült videoklip, amit szintén szuper lett!
Tehát valami hihetetlen fantasztikus hetünk volt. Ezeket most ma este egy fergeteges lemezbemutató koncerttel koronázzuk meg!

Annyit mondanék tehát, hogy mindenki érezze nagyon jól magát este, Kati garantáltan kiragad ma minket a hétköznapokból, és elvarázsol minket 2 órán keresztül! Mert ez Katié és a mi napunk! Én ott leszek, remélem Ti is, ott találkozunk!

Kati, eljött a Te és a mi napunk! Ne izgulj, fantasztikus leszel, mint mindig, mi izgulunk helyetted is! Nagyon nagyon várjuk a ma estét, éppúgy, ahogy Te is! Sok sikert, mi ott leszünk! Érezd nagyon nagyon jól magad! Szeretünk! ♥

ELJÖTT A VÁRVA VÁRT NAP! MA ESTE WOLF KATI – LEMEZBEMUTATÓ NAGYKONCERT!
KATI, ÉS MINDENKI! OTT TALÁLKOZUNK, MINDENKI ÉREZZE NAGYON JÓL MAGÁT, TE IS, KATI!
MA ESTE – 20 ÓRA – BUDAPEST, RAM COLOSSEUM, WOLF KATI – LEMEZBEMUTATÓ NAGYKONCERT!

“Öröm volt elkészíteni ezt a lemezt, hiszen mindegyik dalát nagyon erősnek érzem. Sokszínű albumot készítettünk, büszke vagyok arra, hogy rengeteg tehetséges és elismert alkotóval dolgozhattam együtt. Az album megkoronázása a november 20-i lemezbemutató nagykoncertem lesz Budapesten a RaM Colosseumban, mellyel egy nagy álmom fog teljesülni” – Wolf Kati.