Kati új albuma október 31. -én jelent meg az iTunes Store zeneáruházban, lemezen november 14. -én, hétfőn jelent meg!

Az album címadó dala a Vár a holnap lett, a fantasztikus lemez 16 csodálatos dalt tartalmaz!

Ezek a következők: (Természetesen sorrendben!)

1. Szerelem, miért múlsz?
2. Vár a holnap
3. Angyal
4. Játék
5. Körforgás
6. Az, Aki Voltam
7. Mától Minden Máshogy Lesz
8. Kéz
9. Remeg a Föld is
10. Várj még
11. Rám talált
12. Lángolj
13. From Sarah With Love
14. What About My Dreams (Eurovision Edit) [Hunglish]
15. Life Goes On
16. Szerelem, miért múlsz? (Dj Dominique Remix)

A lemezen az új dalok mellett megtalálható Kati első, édesapjával készített albumáról, a Wolf – Áramlat c. albumról a Játék c. dal, újrahangszerelve, és a szövegileg átírt Várj még, ami a Wolf – Áramlatos albumon Látom az arcát címet kapta! Emellett felkerült a korongra a Kéz c. dal, amit eddig lemezen nem hallottunk, de Kati mindegyik fellépésén énekelte. (A Kéz c. dalt a bátyja esküvőjén énekelte először, a dalt édesapja szerezte.) Kati legeslegelső, az X-Faktor első élő showjában énekelt From Sarah With Love is megtalálható, valamint Dj Dominique által remixelt Szerelem, miért múlsz?, és a Vár a holnap angol változata, a Life goes on is szerepel a lemezen! És természetesen rajta van a lemezen a Szerelem, miért múlsz? és a What About My Dreams is! ♥

Kati sok zeneszerzővel, és szövegíróval dolgozott együtt a lemezen!

A zeneszerzők között megtalálható a Rakonczai Viktor – Rácz Gergő páros, Szűcs Norbert, Dajka Krisztián – Nemes Csaba, a fiatal zeneszerző, Symbien (Valódi nevén Sztevanovity Krisztián) és Kati édesapja, Wolf Péter szerzeményei is szerepelnek az új albumon!
A lemezen Czutor Zoltán, Geszti Péter, Johnny K. Palmer, Janky Balázs, Miklós Tibor, Mozsik Imre, Szente Vajk, Szűcs Norbert és Sztevanovity Dusán szövegeit hallhatjuk!

A lemez leginkább a Szerelem, miért múlsz? pop -os vonalát követi, de a lemezen bőven van szép, lassabb ballada is!
Leírhatatlanul fantasztikus a lemez! ♥

Kati a lemezről:

“Öröm volt elkészíteni ezt a lemezt, hiszen mindegyik dalát nagyon erősnek érzem. Sokszínű albumot készítettünk, büszke vagyok arra, hogy rengeteg tehetséges és elismert alkotóval dolgozhattam együtt. Az album megkoronázása a november 20-i lemezbemutató nagykoncertem lesz Budapesten a RaM Colosseumban, mellyel egy nagy álmom fog teljesülni” – nyilatkozta Wolf Kati.

A lemez megrendelhető a Bookline -on és a Libri -n!
Ha még nem vetted meg az albumot, és szeretnél belehallgatni a dalokba, megteheted az iTunes online zeneáruházban! (Kati új albuma az iTunes -on itt!)

Az album már megjelent, és kapható az online áruházakban, valamint a könyves -és CD boltokban! ♥