Wolf Kati régi álma vált valóra első stúdióalbumának elkészítésével. A 2011 Legjobb hazai női előadójának megválasztott énekesnő számára az elmúlt év nagyon mozgalmasnak bizonyult. Az X-Faktor gyönyörű díváját egy ország bíztatta, amikor kijutott az Eurovíziós Dalfesztiválra, amelynek döntőse lett. A “Szerelem, miért múlsz?” című dala hihetetlen népszerűségre tett szert, amelynek az Eurovízióra készült változatát “What About My Dreams?” címmel Európa-szerte megszerette a közönség.

Az album címadó dala, a “Vár a holnap” néhány hete debütált, és a rég várt folytatás azonnal a rádiók kedvencévé vált. A dalhoz készült videoklipet a napokban már láthatja a közönség.

Az énekesnő óriási lendülettel, fáradhatatlanul dolgozott új lemezanyagán és a végeredmény is bizonyítja: nem hiába! Fantasztikus dalok születtek és Kati ismét csodálatosan énekel.

Új albumára 16 felvétel került fel. Vadonatúj szerzemények mellett megtalálható a “From Sarah With Love” című jól ismert dal feldolgozása, valamint a kihagyhatatlan “Szerelem, miért múlsz?” című első saját dal és a “What About My Dreams?” Euroviziós változata. Az új rádiós sláger, a “Vár a holnap” a lemez második dala, melynek dallamára készült a “Life Goes On” című felvétel, angol szöveggel. A lemezt bónusz felvételként a “Szerelem, miért múlsz?” DJ Dominique remixe zárja.

A zeneszerzői között megtalálhatjuk a Rakonczai Viktor – Rácz Gergő szerzőpárost, Szűcs Norbertet, Dajka Krisztiánt és Nemes Csabát, valamint a fiatal zeneszerzőt, Sztevanovity Krisztiánt (művésznevén Symbien) és természetesen Kati édesapja, Wolf Péter is írt három dalt (melyből egynek a szövegét is ő jegyzi) a lemezre. A dalokhoz a szövegeket Czutor Zoltán, Geszti Péter, Johnny K. Palmer, Janky Balázs, Miklós Tibor, Mozsik Imre, Szente Vajk, Szűcs Norbert és Sztevanovity Dusán írták.

“Öröm volt elkészíteni ezt a lemezt, hiszen mindegyik dalát nagyon erősnek érzem. Sokszínű albumot készítettünk, büszke vagyok arra, hogy rengeteg tehetséges és elismert alkotóval dolgozhattam együtt. Az album megkoronázása a november 20-i lemezbemutató nagykoncertem lesz Budapesten a RaM Colosseumban, mellyel egy nagy álmom fog teljesülni” – Wolf Kati.

Dallista:
1. Szerelem, miért múlsz?
2. Vár a holnap
3. Angyal
4. Játék
5. Körforgás
6. Az, aki voltam
7. Mától minden máshogy lesz
8. Kéz
9. Remeg a Föld is
10. Várj még
11. Rám talált
12. Lángolj
13. From Sarah With Love
14. What about my dreams? (Eurovision Edit – Hunglish)
15. Life Goes On
16. Szerelem, miért múlsz? (DJ Dominique Remix)

Album-megjelenés: 2011. november 14.
Lemezbemutató nagykoncert: 2011. november 20. Budapest, RaM Colosseum
Az album megrendelhető: bookline.hu | libri.hu

Forrás: wolfkati.hu